Allmänt, inredning grå, inredning, kök, marmor, mässing

Gråskala..

Jag verkligen älskar gråa kök med marmorbänkar och mässings eller koppar detaljer, tyvärr så brukar ett nytt kök kosta ganska mycket så i det här inlägget tänkte jag tippsa om hur man kommer undan lite billigare och ändå får ett "helt nytt kök".
Oftast när man flyttar till ett lite äldre hus eller en äldre lägenhet så brukar köket inte vara i topp skick och man har kanske inte råd att total renovera köket det första man gör, så då finns det lite saker man kan göra för att få till ett super snyggt mordernt kök som inte totalspräcker budgeten.
  1. En bänkskiva i laminat är ett billigare val men de är mycket slitstarka och enkla att underhålla. Med lite omsorg håller de sig som nya i många år. ( Ikea 549 kr/ st)
  2. Kakel dekor är ett snabbt sätt att piffa upp ett tråkigt kakel och betydligt billigare än att kakla om.    (Lagerhaus 79 kr/ 10st) 
  3.  En köksblandare är en investering som man förhoppningsvis kommer ha i många år så tänk igenom köpet noga innan så du är helt säker på att det är just den du vill ha om 5-10 år. En köksblandare är relativt dyr men gör otroligt stor skillnad i ett kök. (Bygghemma.se 3995 kr)
  4. Snygga handtag kan piffa upp i princip vilken trist skåplucka som helst och det finns dessutom en trillion snygga handtag . Hittar du ett par ganska som du inte riktigt har råd med kan du se om du hittar några billiga i liknande form och sedan bara spraymåla i önskad kulör. ( Ikea 69 kr 2/st)
  5. .Att byta köckslukor i ett kök istället för hela stommen är ett betydligt billigare allternativ men ännu billigare är det att bara måla de befintliga i precis den kulör du vill ha, tänk bara på att göra ett ordentligt förarbete så du får ett snyggt resultat. ( Nordsjö brochyr Gråa kulörer)
  6. Sprayfärg är ens bästa vänn när man vill fixa till de där lilla extra! finns att köpa nästan överalt och i en mängd olika färger. (clas ohlson 79.90 kr/st)
 
1. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00335687/
 
2.http://www.lagerhaus.se/inredning/badrum/kakeldekor/kakeldekor-marble-gra
 
3,http://www.bygghemma.se/inomhus/kok-och-tvattstuga/koksblandare/koksblandare-nivito-rhythm-rh-360-massing/p-492457?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=pla&gclid=CjwKEAjwuo--BRDDws3x65LL7h8SJABEDuFRbZtRtWU5CQeYA0LK6rMFdc_9vSo5blPfVVMk2H6UTxoCOOzw_wcB
 
4.http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/70116931/
 
5.http://www.nordsjoprofessional.se/viewer/b0979dae
 
6.http://www.clasohlson.com/se/Akrylspray-Humbrol-m%C3%A4ssing/34-1467
Visa fler inlägg