Allmänt Boråstapeter, Garderob, Hall, Ikea, Koppar, Kruka, Pall, inredning, marmor

Inspo hall

Idag tänkte jag lägga upp lite inspiration för hall, en del av huset som många verkar ha problem med att inreda. Hallen blir ofta bortglömd eller bortprioriterad vilket är synd då det är det första man ser när man kommer in i huset eller lägenheten, det går lätt och snabbt att fixa upp en hall och behöver nödvändigtvis inte kosta särskilt mycket.
 
Mitt tips är MYCKET förvaring så slipper man springa till förrådet så fort man ska andvända något utöver vardags kläderna. En stor garderob och en mindre byrå kan vara en bra ide då man kan ha mindre saker i byrån, ex. solglasögon, bajspåsar, mössor och vantar medans man kan förvara de större sakerna i garderoben. En skål eller krok nära dörren är perfekt för nycklar och kan dessutom bli en snygg detalj. Billiga hatthyllor och skohyllor finns lite överallt t.ex. loppisar, rusta eller ikea tyvärr ser dom inte alltid så roliga ut men med enkla medel så som snickerifärg eller sprayfärg går det lätt att snygga till dom precis som man själv vill. En snygg ljuslykta och en liten krukväxt kan ge hallen det lilla extra och blir superfint när man ska ha gäster över på exempelvis middag.  
 
Vill man därremot göra en "hel renovering" så kan det vara ett bra tillfälle att exempelvis lägga in golvvärme i hallen, kakel eller matta är de absolut bästa alternativen för ett hallgolv då det är ett av rummen som har högst slitage på golvet (blöta skor, grus och smutts) även kaklade väggar är snyggt men vill man ha något lite mjukare funkar det utmärkt med tapet ( en avtorkningsbar kan vara en bra ide särskilt om man har små barn eller djur).
 
 
  1. Garderob från Ikea.
  2. Låda från Ikea 
  3. Ljuslykta från Sagaform
  4. Matta från Ikea 
  5. Skål från ittala 
  6. Pall perstorp ( trendum)
  7. Hatthylla, krokar och skohylla från nest
  8. Sidobord från WeGot (https://www.wegot.se/accent-ljus-marmor-kvadratiskt-matt-massing-6604.html)
  9. Krukor från DBKD (royal design)
  10. Tapet boosan easy up 14 Nr: 37726 (boråstapeter)
#1 - - Josefin:

Snygga prylar! :D Håller själv på och försöker hitta saker till min hall, men det är ju så svårt eftersom det finns så mycket fint haha

Svar: Precis!! Själv älskar jag att rota omkring på loppisar och antikaffärer, att blanda gammalt med nytt ger hemmet det lilla extra tycker jag! :)
Tildas inredning

#2 - - Felicia:

fina saker!

Svar: Tack! Titta gärna in igen :)
Tildas inredning